Alleen met de beste zorg kan je als revalidatiearts de maatschappelijke participatie en autonomie van je patiënten vergroten. Vandaar dat de VRA kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. De Commissie Kwaliteithoudt zich bezig met het bevorderen van de kwaliteit van de revalidatiegeneeskundige zorg uitgeoefend door revalidatieartsen.

Subcommissies

De Commissie Kwaliteit bestaat uit twee subcommissies: de subcommissie kwaliteitsbeleid en de subcommissie kwaliteitsvisitaties.

Meer weten en contact

Benieuwd naar VRA-kwaliteitsbeleid, richtlijnen, behandelkaders, indicatoren of kwaliteitsvisitaties? Ga dan naar Kwaliteit en Beleid & Financiering. Heb je een concrete vraag of verzoek? Mail dan naar kwaliteitscommissie@revalidatiegeneeskunde.nl of bel naar 085 0077 302.

Documenten

Jaarverslag 2021
Jaarverslag 2020
Taakomschrijving lid subcommissie kwaliteitsbeleid
Taakomschrijving lid subcommissie kwaliteitsvisitaties

Leestip

In ‘Zonder context geen bewijs’, een rapport van de Raad voor Volksgezondheid en Samenleving (RVS) geeft deze Raad advies om de context waarbinnen de zorg verleend wordt centraal te stellen in praktijk, beleid en financiering van de zorg. De voorzitter van de FMS en ZonMw heeft een reactie gegeven op dit rapport.